Jag har ätit ca 1 dl havregrynsgröt som fått koka lääänge. Nu mår jag så illa att jag tror att jag ska återuppleva mina 48 timmar i helvetet, nästan som att det skulle vara bättre än att må så här illa. Jag sitter spikrakt i soffan och rör mig inte. Med minimala rörelser bläddrar jag i min Damernas och hoppas att jag hinner till nå min kära hink om helvetet väljer att hälsa på mig igen. Jag hoppas jag överlever. Samma sak hände när jag åt min frukost i morse, en riskaka. Och Zara, förlåt jag har inte hunnit posta tidningen än men jag har heller inte kräkt på den, så när jag står på benen så kommer den. Hoppas att min illamåendehumor uppskattas.

Damernas värld

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Zara

    Ingen fara med tidningen! Men jag hann tänka -hoppas jag mailade min adress till rätt mail, den där tidningen vill jag ju inte missa :).

    Usch magsjuka, det värsta… Krya på dig!