Jag har kommit in i vintertrötthet. Jag har ingen lust med något. Jag har ingen lust med bloggen. Men jag har en långsiktig plan med den, och jag tycker det är så kul med alla er som läser den. Egentligen tycker jag att det är hur kul som helst men jag behöver lite motivation. Därför undrar jag hur ofta ni läser bloggen?

Om en enda, av alla er som läser den säger några gånger i veckan, så kommer jag att fortsätta skriva med samma frekvens!

Om ingen svarar så får jag nog dra något gammal över mig och inse att bloggen bara är mitt eget intresse och alla besökare är spammare:)

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • J

  Jag läser den! Heja Gumman!

  //J

 • Zara

  Jag ska gifta mig i juni-10 och har blivit tipsad om din blogg. Så jag är inne och besöker den VARJE dag :) Jag tycker du ska fortsätta och ser fram emot massa mer härlig bröllopsinspiration!

 • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

  jag läser självklart! Så ofta jag hinner, minst varannan dag. Jag har dock dragit ner på mängden kommenterar för att ta mig ur den stalkeraktiga frekvensen.

 • admin

  Hej Caroline!
  Vad kul att höra. För mig får du stalka hur mycket du vill, det är ju dialogen och input som är kul! Det är snarast alla andra som tassar runt på bloggen utan att skriva något som borde bli inspirerade av dig! Inget gör mig så glad som en kommentar. Okej, en ring på fingret då, men fram till det händer, kommentera på!

  Ha det gott!
  Kram Karolina