God morgon, eller god förmiddag är det nu!

Jag har min “lediga” dag idag och tog sovmorgon. När J gick upp ur sängen och jag kom på att jag fick ligga kvar, blev jag så glad och uppspelt att jag knappt kunde somna om. Igår kväll dansade vi och det gick jättebra, quickstep, jive, rumba och chacha. Så kul! När vi kom hem vid kl.21.30 så städade vi hela lägenheten, helstekte tre kilo fläskfilé och kokade marinad till köttet. Jag passade på att torka golven när vi ändå var igång. Ambitiöst, javisst, men jag blir alltid lite manisk när jag väl sätter igång att städa. Min och J´s familj kommer till Helsingborg i helgen. Jag fyller ju år på måndag men vi firar mig på lördag. Så mycket kul, nu ska jag iväg och träna sedan ska jag träffa min bloggsuperhjälte Simon och prata design och framtid för min blogg. Hoppas du har en underbar dag!

Posted in Livet
Share this post, let the world know