Jag kände direkt när jag vaknade att igår inte var en bra dag. Jag mådde illa så fort jag slog upp ögonen. J hade verkligen gjort sig till och bakat scones och fixat en minitårta. Jag är alltid grinig på morgonen men igår var värre än värst, plus att jag kände mig så otroligt otacksam. Jag gick till jobbet, tapper som man är. Väl där känner jag att det inte funkade. Men med fem möten dagen efter är det en del som måste styras upp. Fixade det nödvändigaste, gick hem och drog täcket över huvudet. Väl hemma fick jag ett sms, hela min familj ligger sjuka i influensa hemma i Västerås. Hela min familj som har varit här och firat mig hela helgen. Guess what´s coming my way…

Här är en bild från firandet av mig i helgen vid Kullens fyr på Kullaberg, en dag då alla mådde lite bättre!

Bröllopscoach på Kullaberg

Posted in Livet
Share this post, let the world know