Okej, ni har hört om min Twilight-fanatism. Jag är rädd att jag snart kommer få gå med i TA (Twilightfanatics Anonymous). Det är som AA fast för twilightfanatiker. “Hej jag heter Karolina och jag lyssnade på den här låten 75 gånger igår, jag är Twilightfanatiker”. Men jag kollade inte på den här videon när jag lyssnade på låten, och det är en förmildrande omständighet. Jag lyssnade på den på Pattinsons hemsida, på bara låten. Men för att jag skulle kunna dela detta mer er var jag tvungen att leta upp den på Youtube. Jag berättar detta för er för jag tror enda sättet att bli av med ett beroende är att ta tag i det, att berätta om det. Det gör jag nu.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Anna S

    Jag började läsa böckerna efter att du skrev om dem och jag kan bara hålla med. Så bra! Bästa kärlekshistorien sen Austen.