• Blogga
  • Boka älgänkeresa
  • Lägga över ALLA bilder på den nya externa hårdisken

Blogga är givet för det gör jag jämt, det är extra skönt idag när J inte sitter och väntar på att jag ska bli klar. Han är i någon skog och springer efter rådjur. Jag får slasa runt i mjukiskläder hela dagen och lämna disken framme utan dåligt samvete. Igår fick jag och min syster Emma total panik. Vi tänkte köpa en sista-minuten-resa med avresa den 10 oktober från Stockholm. Igår tog alla resor slut! Jag upptäckte det på kvällen och stor sorg utbröt, men skam den som ger sig. Vi kommer få åka från Kalmar istället, men vi kommer iväg! Älgänkeresan som är en tradition som startar i år. När J åker och sätter sig i skogarna i Malung med sin bysse åker jag och mina systrar med våra högklackade skor till varmare breddgrader och dricker paraplydrinkar. Dessvärre kan inte syster L följa med detta år, men nästa hoppas vi att hon kan. Punkten nr. 3 är så tråkig att jag håller på att dö, men pappa lade över alla sina bilder och dagen efter han gjort det bjöd han datorn på ett glas vin. Han var väldigt glad att han hade gjort det. Jag vill hellre vara glad än ledsen, därför ska jag lägga över alla bilder på hårdisken. Det heter inte hårddisk eller råddjur har jag också upptänkt. Ha en skön söndag!

Posted in Livet
Share this post, let the world know