Det bara slog mig idag. Alla dessa val som måste göras vid ett bröllop. Man blir matt bara man tänker på det. Ibland känns det bara överväldigande.

Ska vi gifta oss i kyrkan eller i rådhuset?

Ska vi ha vigseln inne eller ute?

Ska vi ha förmiddags, eftermiddags eller kvällsvigsel?

Vad ska vi ha för musik vid vigseln?

Vilka ska vi bjuda?

Ska vi ha ett tema till festen?

Vilka färger ska vi använda?

Vad ska vi ha för blommor?

Mitt tips till alla som planerar bröllop skaffa en “ventil”, en person som kan, orkar, vill och har tid att prata bröllop med er. Det kan vara er kompis eller en bröllopskoordinator. Var medvetna om att det kan tära på förhållandet att planera bröllop. Ibland kommer ni bara vilja kräkas på allt. Och när allt är över kommer ni lättade andas ut med förhoppningsvis en massa fina minnen och roliga anekdoter som ni kan skratta åt. Kom bara ihåg att ta hand om varandra på vägen.Vita rosor? Ja? Nej?