Hej vänner! Nu är det fredag igen, tiden går så fort. Jag upprepar det som ett mantra, för tiden går ju så fort, men för varje gång jag säger det är det som tiden springer ännu lite snabbare. Nu undrar jag var ni är i era bröllopsplaner och vad ni vill ha inspiration ikring? Jag sitter här på min kammare och skriver om det jag gillar, teman och tips men vad vill ni veta och vad behöver ni i ert bröllopsplanerande? Lägg en kommentar! Nu är det planteringsdags igen.

Planteringsdags

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    Bordsdekorationer. Teman. Mattips (både göra själv och betala någon annan). Inbjudningar som du pysslat (tyckte den rosa var fantastiskt bra). Kniviga frågor (ha med barn eller inte, hur välja vilka bjuda, hur mycket alkohol är lagom). Tidsscheman – hur lång tid tar det i verkligheten, de olika momenten. Precis i den stilen som du brukar med andra ord :)!

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    Själv står jag och väger mellan lime/grön och gråblå/champagne som färg till vårat vårbröllop. Så helt partiskt önskar jag givetvis fokus på vår och allt som hör där till!