När jag åkte tåg till Västerås hade jag sådant trevligt sällskap. Vi var fem personer som satt och babblade i fyra timmar. Att bara få prata med andra människor värmer hjärtat och får mig att känna mig betydelsefull. Man mår bättre när man interagerar med människor och det är något vi som planerar bröllop kan ta med oss. Att få alla gäster att känna sig välkomna och bekväma kan kännas som ett gigantiskt ansvar. Först måste vi inse att var och en själv bestämmer om de vill ha roligt. Sen gör vi saker som kan få dem att känna sig sedda och samtalade med. Ett tips är att ha konversationskort med superknasiga frågor. Frågorna får gärna vara oladdade men roliga. T.ex Vilket är ditt knasigaste minne av bruden/brudgummen? Vilka sånger sjunger du i duschen? Berätta om en kändis du träffat! Nu kommer jag bara på mesiga saker men ni förstår poängen. Frågorna kan t.ex stå på baksidan av placeringskortet och annonseras av toastmastern.

Påväg mot Göteborg

Posted in Livet
Share this post, let the world know