Vaknade kl.08.45 av telefonen, min enda sovmorgon och jag blir väckt av jobbet. Jag känner direkt att jag är sur. Elektrikerna kommer inte in i den lokal de behöver. Fastighetsskötaren är inte där. Från Västerås får jag lotsa en vakt i Helsingborg till hur han ska göra. De ringer på min privata mobil. Hur har de fått det numret? Ute regnar det och jag fryser. Mamma kommer snart och hämtar mig, jag hinner inte ens blogga så mycket som jag vill.

Vaknade kl.08.45, bara en halvtimme innan klockan skulle ringa, skönt med sovmorgon! De behöver lite hjälp på jobbet och jag lotsar dem via telefon. Det passar utmärkt eftersom jag gick en timma tidigare igår och nu jobbar in den. Skönt att slippa jobba in det nästa vecka. När jag kommer upp i  min systers lägenhet har hon skrivit ett jättefint brev. Hon har bakat bröd och köpt Proviva och skinka, bara för hon vet att jag gillar det. Snart kommer mamma och hämtar mig, vi ska luncha på stan. Sen ska vi hämta systeryster och ge oss ut i svampskogen.

Jag erkänner att första alternativet är som jag känner men efter att ha skrivit ner alternativ två så känns det lite bättre. Men som min mamma alltid säger “om man inte har dåliga dagar så uppskattar man inte de bra dagarna”

Posted in Livet
Share this post, let the world know