Jag kan känna mig som en riktigt profitör när jag skriver om bröllop. För mig personligen är bröllopet, en förklaring av intentionen att leva tillsammans och viljan att göra det till sin yttersta förmåga. För mig är äktenskapet ett pussel av respekt, kommunikation och kärlek. Bröllop idag känns ofta som en uppvisning av ens personliga varumärke, som en gigantisk temafest. Jag är projektledare och bröllopskoordinator. Jag kan planera bröllop och få det att se snyggt ut. Och jag tycker det är kul. Men på grund av min syn på bröllop, äktenskap och gigantiska temafester slåss jag med mig själv invändigt. Jag vet inte om kärleken, som skall vara så ren, stämmer överens med gigantiska, superpåkostade temafester. Det kanske inte heller går stick i stäv. Vad säger ni?

Posted in Livet
Share this post, let the world know