Det är fullt ös i mitt liv just nu. Nästa vecka skall jag på utbildning och kommer i princip vara okontaktbar. Jag har jobbat in nästa vecka den här veckan. Nästa vecka är det Rosa Bandet-kampanj och event i gallerian. Jag har alltid lika svårt att planera bort mig själv när det är event, men jag tror jag har tänkt på allt denna gång. Fram till jul har jag tre helger som är obokade. På något sätt har jag bara lagt i en högre växel, blivit lite effektivare på dagarna och mycket tröttare på kvällarna. Men jag mår nästa bättre nu än jag gör annars. Jag känner i vanliga fall efter väldigt mycket, men nu är det bara att göra istället för att känna. Coolt att kunna prestera när man behöver det, men man måste komma ihåg att lyssna på kroppen. Nu står blommorna på bordet och maten är inhandlad. Äntligen fredag, hoppas ni har en go´helg!

Blommorna på bordet