I fredags åkte jag för att ta professionella foton till bloggen. Som jag skrev tidigare var det en utmaning för mig att göra detta och det visade bli en verklig utmaning! Jag åkte till turning torso i Malmö, blev sminkad av en något stressad makeupartist och fotad av en rar fotograf. Jag tyckte att jag var tydlig med att jag ville ha naturliga bilder som ändå skulle ge ett professionellt intryck, både till makeupartisten och fotografen. Jag fick göra lite knasiga poser, men jag tänkte att fotografen säkert visste hur hon skulle locka fram mitt bästa.  När jag sedan fick se bilderna så såg jag ut som en översminkad modell i en tysk lågpriskatalog för kläder. Jag blev så besviken. Ändå köpte jag några bilder. Sen fick jag ångest över det. I sådan lägen här det skönt att ha en trygg punkt hemma,  jag ringde J som fick trösta lite, sen kändes det lite bättre. Hur som helst bilderna går inte att använda här på bloggen, så uppdateringen av hemsidan får vänta lite. Välj fotograf med omsorg!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Karolina

    Ännu ett test…