Igår fick jag krupp. Skogstokig blev jag. Skitarg och totalstressad. Det var ju fint väder och jag skulle tvätta, städa, blogga, förbereda morgondagen, äta…Allt jag ville göra efter jobbet var att gå ner till stranden och bada och sedan sätta mig på någon av alla mysiga uteserveringar i Helsingborg och titta på solnedgången. Jag flippade ur totalt för jag visste inte hur jag skulle få ihop allt. Självklart fick J ta all skit. Det var ju hans fel. Han åkte och jagade igår när det var fint väder och jag i mina drömmar hade sett oss på uteserveringen och stranden. Då hade vi lungt kunnat göra alla måsten idag. Men så blev det inte. Är det inte konstigt att man stressar upp när man ska njuta. Vi löste det genom att J fick tvätta och handla medan jag bloggade, sedan gick vi ned och hade picknick vid stranden. Bada gjorde vi inte, men mysigt hade vi. Stackars J, eller stackars alla som lever med en tjej med humör. Slutet gott allting gott, och hälften sparat till imorgon.

Posted in Livet
Share this post, let the world know