Jag kom på att jag har en till blogg som jag läser och gillar väldigt mycket. Det är Korvasbloggen skriven av Daniel Pernikliski, Korvas pappa. (Ursäkta om jag stavade fel, hittade det i en artikel på aftonbladet och där vet vi hur de har det med stavningen. Och jag ska vara den första som kastar stenen…) Som ni märker är jag väldigt familjeorienterad i mitt val av bloggläsning. Daniel skriver helt underbart, det är ett nöje att få läsa varje nytt inlägg. Att läsa bloggar har öppnat en ny värld för mig. En värld med goda människor i samhället. Det är nästan så att man glömmer bort det, när man läser nyheterna om mord och misshandel var och varannan dag. Det är skönt för jag gillar godhet. Har ni några tips på bra bloggar? Eller dåliga bloggar som ni läser ändå?

Posted in Livet
Share this post, let the world know