Som bröllopskoordinator med känsla för ekonomi känner jag att det saknas en bok på området och den har jag nu börjat skriva på. Jag har skrivit exakt två rader, men jag känner på mig att den kommer bli bra. Jag som läser det mesta inom bröllopslitteraturen vet att det finns ett behov för min bok. Sen är jag inte den bästa skribenten men J är en utomordentlig korrläsare som jag kommer bli tokig på innan jag rott detta projekt iland. Om jag blir refuserad kommer jag att ge ut den på vulkan.se och så kommer jag sälja den här på bloggen. Nu när jag har avslöjat detta för er kommer jag att bli tvungen att göra detta. Hör ni inget om boken på länge får ni tjata på mig. Fråga och undra, så att jag får dåligt samvete och fortsätter skriva. Nu jäklar är det dags. Kram på er!

Posted in Livet
Share this post, let the world know