Idag ska vi städa, något vi nu skjutit på i över två veckor. J trodde han var pedant och sen träffade han mig. Nu är det jag som är pedanten i vårt gemensamma hem. Nu undrar ni kanske hur någon som är pedant kan låta bli att städa på två veckor och svaret kommer här. Gå på picknick efter jobbet, åk och jaga på kvällen, gå ut och ät på restaurang. Åk hem på middag hos vänner, tänd inte ljuset när ni kommer hem. Använd inneskor så ni inte känner smulorna. Undvik överhuvudtaget hemmet när det är ljust ute. Smutsen syns så bra då. Gå och träna istället för att städa. Gå och fika istället för att städa. Gå på bio istället för att städa. Sov istället för att städa. Åk hem och smutsa ner hos svärföräldrarna över helgen, så ni inte skitar ner värre hos er själva. Åk inte hem när helgen är slut. Det var där vi var inatt kl.01 när vi kom hem från Halmstad. I morse var vi så trötta att det inte gjorde något att vi missade att ta på oss innetofflorna. Men nu har vi vaknat till och skall snart hem från jobbet,  och då står vårt hem i all sin skitprakt och väntar på oss. Vad tycker ni vi ska göra ikväll?