Bowling, ja det ska jag faktiskt kolla om det finns någon klubb för vuxna som vill ha med en verklig rookie. Tack för tipset! Jag har också sagt till J att han kan få bjuda mig på en golfkurs, det är ju trots allt han som vill att jag börjar. Nu vill jag i och för sig också prova på det och det vet han, men det gör inget. Han kan få betala ändå. Okej det låter som jag kommer att få en hyperaktiv höst med dans, gitarr,ev bowling och golfkurs. Och skriva på boken, jobba och blogga. Eventuellt ska jag även ta ett dykarcert på en resa i oktober men det är inte klart än. Ni som läser inser kanske att jag har lite av en kris och det har jag. Jag är rädd för att stagnera. Sluta utvecklas och nöja mig. När jag skriver det låter det inte så farligt. Men jag ska ändå prova och se om det känns bättre när jag lär mig nya saker.

Posted in Livet
Share this post, let the world know