Till alla brudar som skall gifta sig om några veckor och som stressar över sin blekhet eller bikiniränder som inte går ihop med brudklänningen. Ta det lungt, det finns en räddning. Ingen bombsäker sådan dock. Om solen behagar titta fram, sola inte dagarna innan bröllopet, en bränd brud är en svårsminkad brud. Om du inte lyckats få den solkyssta looken denna sommar har du fem alternativ. Alternativ 1: ta en vecka till ett varmt ställe  men bränn dig  inte, du kan fjälla lagom till bröllopet. Alternativ 2: använd BUS (brun utan sol) men se upp så du inte blir fläckig. Alternativ 3: sola solarium men var försiktig och sola med måtta. Alternativ 4: få dig en spraytanning, var försiktig med vem du gör den hos, en gång blev jag både fläckig och randig på samma gång. Som en zebraleopard, inte snyggt. Sanningen är kanske den att alternativ 5 är det bästa: en blek brud är en fin och säker brud. Ledsen att jag inte var till mer nytta…


 • http://elinidag.blogg.se Elin

  Hej, ser att du planerar bröllop, jag med! Jag är just nu i USA och har också provat klänningar på David’s. Dock blev det inget köp då min fästmans vän är sömmerska och ska sy mig min drömklänning. Planerar du ditt eget bröllop eller är det här din verksamhet? Jag snubblade bara in här av en slump så.. :) Fin blogg!

 • admin

  Hej Elin!
  Vad tyckte du om David´s? Är det i USA som du ska gifta dig?
  Det är så himla praktisk att ha vänner och bekanta som är bra på att sy, baka, eller känner någon som känner någon som…
  Jag är bröllopskoordinator som numera arbetar som centrumledare för en galleria och bloggar om bröllop. Jag älskar bröllop!
  Lycka till och kul att du hittade hit!

  Kram Karolina