Under mina sex månader som jag har bloggat om bröllop har jag fått fler och fler läsare. I statistiken till bloggen ser jag hur många ni är som läser och vilka inlägg ni läser. Ni är några tusen är här varje månad och det gör mig mycket glad. Dock är det sällan någon som kommenterar, men igår fick jag en fin present. Caroline skrev att hon gillar min blogg! Caroline, tack, du gjorde min söndagkväll:). Ni får gärna kommentera hur mycket ni vill, bra och dåligt, frågor eller funderingar, vad som helst!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    vad roligt att det värmde! Men jag skrev två kommentarer till, innan jag lyckades att få dessa att fastna, så skälet till få kommentarer kanske är tekniskt förankrat? ;)

    /Caroline

    DS. Planerar vårbröllop. Har lösen, men vill du läsa är det bara att maila. DS