När jag fick Caroline´s kommentar kom jag att tänka på alla bloggar som jag själv läser. Hur det känns som att man känner bloggaren, fast man bara är en läsare på andra sidan datorn. Hur som helst så läser jag följande bloggar:

Att vara Charlie Schulmans pappa, Fotbollsfrun, Hannah Graafs blogg  och blondinbella. Vilken blandning va! Innan ni dömer mig låt mig förklara. Jag har alltid drömt om äktenskapet och familjeliv  därav Alex Schulmans, Malin Wollins och Hannah Graafs bloggar. Alex har jag följt i flera år från hans bitska mobbarblogg till dagens nyblivna pappablogg. Blondinbella läser jag för hon är en av Sveriges största bloggar så något rätt gör hon. Sedan tycker jag att hon är tuff och entreprenöriell och det gillar jag. Blir nästan lite svettig av mitt erkännande. Har du tips på någon bra blogg som jag missat?