Jag lusläser alla bröllopsmagasin jag kommer över, som världens bröllopsdamsugare. Här är ett favoritmagasin Martha Stewart weddings. En riktig höjdare är att de har gratis “mallar” och designs för bröllopsinbjudan! Kolla in härBra tidning för vackra spetsinbjudningar.  Just detta nummer bjöd på läsarbröllop, mycket ringar och otroligt fina bilder. Det är ju väldigt amerikanskt och lite överperfekt för min smak men jag gillar det ändå. Jag hade min kompis Ellinor här i helgen och hon började läsa en av mina tidningar, hennes första kommentar var “vilken prestationsångest man fick nu!”. Jag som är så inne i hela bröllopssvängen lägger inte märke till det längre men det är så sant. Man mister så lätt fokus från att man ska fira sin kärlek till att man ska bjuda på världens fest som folk ska prata om i årtionden. Realitycheck oh yes.