Regnet öser ner, jag har en lätt huvudvärk och vill inte gå till gymmet. Jag har sagt att jag ska gå i en vecka nu men jag kommer mig inte för. På tv visar de platta magar som man kan köpa sig till på tv-shop, dansworkout, elektriska impulser och nästa steg blir en fettsugningsmaskin för hemmabruk. Jag och J åker till USA om några veckor och sist jag var där gick jag upp 5 kilo på två veckor, det kommer vara för varmt för att motionera och för mycket fet, god mat. Nu ska vi vara där i tre och en halv vecka, det blir drygt 8 kilo. Och om någon tjuv läser bloggen kan jag redan nu meddela att jag har systrar som semestrar i vår lägenhet, så gör er icke besväret!

Åter till träning och kilo, jag brukar strunta i allt sådant det löser sig ändå tillslut. Varför jag borde gå och träna är för att jag är så himla trött. Jag behöver lite mer energi och förhoppningsvis kan lite träning göra susen. Jag måste prova, jag ska ta mig till gymmet idag. Jag lovar. Så här glad kommer jag att se ut efter jag har tränat. Nu är jag inte så glad.

Muskelberget

Posted in Livet
Share this post, let the world know