Idag är det Sveriges nationaldag och min pappas födelsedag. Dagen går ofta ganska obemärkt förbi hos oss, vi vet ju knappt vad vi firar. Annat är det i Norge eller USA, där vet man hur man firar sitt land! Fjärde juli kommer jag och J att vara i USA och det ska bli spännande. Jag har firat 4:th of july en gång förut och det var en upplevelse. Vi firade i Georgia vid Stone Mountain Park, ni vet där någon har fräst in general Robert E. Lee, general Stonewall Jackson och Confederat President Jefferson Davis i en gigantisk klippa. Det var häftigt, ljusshower och fyrverkerier som aldrig tog slut. Vi får se vad som händer i år! Men idag kommer vi nog säga grattis till pappa, äta lite tårta och sen är det bra. Hur firar ni Sveriges nationaldag?

Posted in Livet
Share this post, let the world know