Jag har en vision om ett picknickbröllop. Alla gäster packar sin egen korg med mat till bröllopet. Alla tar med sig sin egen filt och sätter sig i gröngräset efter vigseln som ägt rum på en sommaräng. På ängen finns en liten bar där alla hämtar dricka som ni bjuder på.  Bröllopstårta med kaffe står ni också för men tänk vilken besparing att alla har med sig sin egen mat! Tänk vad avslappnat att slippa tänka på hela den biten. Tal kan man ha som vanligt och ett toastmasterpar. Hur bohemiskt som helst. Solen lyser självklart på bröllopet och vindarna är ljumma. Är det någon som väljer att genomföra denna idé så ställer jag upp som bröllopskoordinator kostnadsfritt! Gäller för ett par som jag väljer och bröllopet bör ske max ett år från nu. Vad säger ni, någon som vill ha sin egen bröllopskoordinator kostnadsfritt?

Posted in Livet
Share this post, let the world know