Jag gillar verkligen inte fotboll. Jag kan inte se charmen med det över huvud. Jag hatar även sportljud från tv:n, det triggar ilskecentralen i min hjärna och får mig att vilja bråka. J brukar gå iväg och kolla på fotboll för att skona mig och sig, något han gjorde igår och skulle vilja göra idag också. Något som verkligen retar upp mig är dessa fotbollshuliganer som skall bråka. 100 poliser fick se till att hålla MFF och HIF supportar ifrån varandra i måndags. 100 poliser – bara lönekostnaden för den insatsen är gigantisk. 50 personer omhändertogs. Mina skattepengar betalar detta. Jag vill inte betala för det. Inte nog med det, jag satt fast i trafiken i 30 minuter, J´s buss var 40 minuter sen och tänk alla mina medmänniskor som också drabbades pga. huliganerna. Alla i min omgivning har de senaste dagarna hört mig svära över fotboll och huliganer, jag ångar på som ett riktigt lok, spottar och svär. Trots min ovilja mot allt vad fotboll heter så har jag kollat på match på självaste Camp Nou, men det är en annan historia.

Posted in Livet
Share this post, let the world know