Om ni undrar vem som har världens bästa kille, så är det jag. Ni kanske tror att ni själva har hämtat hem det bästa exemplaret, men så är inte fallet. Som jag skrev tidigare så var jag gräsänka i helgen. J åkte på en fisketripp i något träsk i Halland. Jag satt och jobbade med bloggen när jag hörde en nyckel i låset någon gång på fredagseftermiddagen. In kommer J med en bukett rosor (i min favorit färg, inte hans), en fint kort och en låda Ben & Jerrys glass. Hur gulligt var inte det? Kanske du fortfarande känner att det är du som har hittat det bästa exemplaret, skriv då en kommentar och berätta vad som gör din brud eller brudgum så fantastisk!Rosor från J

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Annelie

    Det låter som en kanonkille. Själv har jag varit sjuk och min kille har städat, tvättat och handlat i en hel vecka utan att klaga. Jag tycker att jag har det bästa exemplaret!