I helgen är jag gräsänka. J ska iväg och fiska med sina killkompisar, de hyr en stuga av en galen f.d. polis mitt ute i ingenstans, hoppas de får kul. Själv är jag allena i staden och har alla möjligheter till en härlig helg. Ikväll ska jag till en fantastisk restaurang i Helsingborg, Gastro, med mina kollegor. Fredagar brukar annars vara en sådan dag som jag stupar i säng kl.22 efter ett glas vin, men inte idag. Imorgon ska jag ta en lång och härlig sovmorgon, baka lite scones till frukost och sedan gå en tur på stan. Andra mål jag har med helgen är att måla, sitta i solen, läsa en bra bok, bestämma mig om vi ska lägga bud på lägenheten, greja med bloggen, träffa några vänner och ha det alldeles underbart. Det enda smolket i bägaren är en hamrande huvudvärk och förkylning som gör det lite svårt att njuta, men jag ska göra mitt bästa. Det är inte var helg man är gräsänka.

Posted in Livet
Share this post, let the world know