Charlotta Flinkenberg

Idag träffade jag Charlotta Flinkenberg på ett seminarium i Helsingborg. Hon delade med sig av bloggarens tio budord, varav skapa smaskiga rubriker var nr.8, därav inläggets rubrik. Charlotta är redan gift, som ni som tog mig på orden och köpte förra numret av Chic med bröllopsspecial, redan vet! Hur som helst, Charlotta kom med många bra tips och ni som följer mig kommer se bloggen förändras inom de närmsta veckorna. Har ni några tips på vad ni vill se i bloggen, grafisk utformning m.m. så är det bara att lägga en kommentar. Alla tips emottages tacksamt!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Lisa

    Grått är en sorgefärg, så du kanske ska börja med att ta en lite fräschare bakgrund, plus att loggan ser lite malplacé ut där den är. Lycka till!

  • Carl

    Jag vill se mer tips till män om allt från kläder till hur vi ska hantera våra kvinnor som blir helt sönderstressade av bröllopsplanering. Och vem är du egentligen?