marie-waltherPå Helsingborgs bröllopsmässa träffade jag fotograf Marie Walther (www.mwpd.se) och bad om några tips om vad man ska tänka på när man väljer fotograf. Marie sa på en gång kemi och att man tycker om bilderna, svårare än så är det inte. Sen har ju de flesta ekonomiska begränsningar och hennes tips där var att man ska ta några bilder hos fotograf även om budgeten är snäv. Många brudpar har blivit besvikna när deras lillebrors kompis moster, som är “jättebra” på att fotografera, lyckades få med faster Agdas armbåge på varenda kort. Bilderna är ett minne för livet, man måste inte lägga en förmögenhet på foton men det kan vara en trygghet att veta att man åtminstone har en vacker bild för framtiden. För er som har ögonen med er så hade HD använt sig av Maries bilder för att illustrera artikeln om mig, helt utan att vi visste om det. Kul!

Posted in Livet
Share this post, let the world know