På sin bröllopsdag kan man behöva någon att luta sig mot innan allt drar igång. Någon som rusar iväg för att köpa en korv med bröd när hungern sätter in, någon som springer och köper extra strumpbyxor en kvart innan vigseln drar igång, någon att lita på helt enkelt. Men det är inte alltid så lätt att välja tärna, många brudar känner krav att de borde välja sin syster, fästmans syster eller sin bästa kompis. Personer som kanske inte är de mest lämpade, någon som blir kinkigare än dig om de inte får mat, någon vars sminkning måste vara perfekt för att annars krisar de ihop. Vad är egentligen rätt, att välja den som borde vara tärna eller välja den man vill ha som tärna och som är det stöd man behöver? Just kring bröllop känns det som det är extra mycket måsten och borden, det blir ibland svårt att urskilja den egna viljan.

Posted in Livet
Share this post, let the world know