Med alla brudpar som jag träffat så är det en sak som alltid sätter käppar i hjulet vid planeringen av bröllop. Släkten. Familjen som man innan bröllopet tror ska ställa upp, hjälpa till och endast visa sin glädje för er lycka gör motsatsen. Någon kan inte sitta bredvid en viss person och meddelar det dagen innan bröllopet. Någon annan klagar på maten utan att ens ha en allergi att skylla på. En tredje ringer och gråter för att alla kusinbarn inte blivit bjudna. Och ni sitter i mitten. Dagen handlar inte om dem men alla ska ändå tycka och kräva. Vad finns det att göra? Var tydlig och börja inte ge efter för allas krav. Föklara tålmodigt att ni har så mycket att göra att ni inte hinner ändra menyn, skriva om hela bordsplaceringen för 90 personer etc för att det inte passar personen. Kom också ihåg att på bröllopsdagen brukar de flesta ändå ha vett att uppföra sig. En gång har jag varit med om motsatsen. Det var på ett bröllop i Mobile, Alabama, när buffen skulle serveras efter vigseln råkade två kvinnor i luven på varandra över några köttbullar. Det blev en riktig catfight. Brudparet blev så klart ledsna men kommer trots incidenten ihåg det som den bästa dagen i deras liv.