Jag fick ett boktips för några år sedan som jag vill dela med mig av. Boken heter Kärlekens fem språk och författare är Gary Chapman. Den är bra för vilken människa som helst, som har någon form av relation med annan människa. Den handlar om att vi alla kommunicerar på olika sätt, att vi alla ger och vill ha kärlek på olika vis. Själv visar jag min kärlek genom att tex. köpa nytt schampoo till sambon när det börjar ta slut, eller köpa ett nytt durkslag till min syster när jag ser att hennes börjar ha gjort sitt, helst innan de själva upptäcker att de behöver det. Jag gillar att få kärlek på samma sätt samt genom ord och beröring. Det kanske låter flummigt men boken gav mig en riktig aha-upplevelse när jag läste den. Kontentan är man bör ge kärlek på det sättet ens partner/familjemedlem vill ha kärlek på för att han ska känna sig bekräftat och han/hon bör göra detsamma för dig, livet blir så mycket enklare. Trevlig läsning!

Posted in Livet
Share this post, let the world know